jueves, 18 de noviembre de 2010

GRAN BLANCO Y LA HORTHOJRAFIA







HA ESTO HAY QUE VOTAR NI HARTO VINO




Esta gentuza ni son CATALANES ni representa a CATALUNA, son camorristas de taberna y calles, quema banderas y probocadores de altercados publico que es lo único que buscan es continuar viviendo de CATALUÑA como hasta ahora, importandoles un pito lo que suceda en CATALUÑA y als CATALANS. Si no díganme que han hecho para CATALUÑA, NADA DE NADA
son los que se han rodeado de gente jóvenes e inespertos un política y lanza los a la calle con la cara tapada, quemando contenedores de basura ,papeleras,coches estacionados en la calle,rompiendo escaparates comerciales.
Eso si burlarse de una religión como el de arriba o ir de viaje con coche de oficial a 185 kh y con compañía femenina, o ir a PERPINYA a pagar el impuesto revolucionario de ETA y que por FAVOR NO LO MATEN.
El otro sominas dice : En CATALUÑA padecemos mas pobreza que EXTREMADURA y que allí nadie paga impuestos, ignorantes



¡¡ POBRE GRAN BLANCO !!

¡¡ NO SE ENTERA DE NADA !!


(Y SIGUE SIN ACUDIR A LOS CURSOS DE ALFABETIZACION PARA MANDRILES, PORQUE ESO DE Ha estos... que no lleva H... es escritura hoygan, sin duda)
El MSR no és un partit democràtic sino feixista
Arran de les declaracions realitzades pel MSR al Diari de Terrassa desmarcant-se de l'agressió feixista als joves comunistes, la PAFART vol denunciar la realitat i les estratègies d'aquest partit.
Plataforma Antifeixista i Antiracista de Terrassa | 15-3-2007 a las 21:10 | 3569 lecturas | 4 comentarios
www.kaosenlared.net/noticia/msr-no-partit-democratic-sino-feixista

[Traducción al castellano (internostrum)]

[Traducción al castellano (gencat)]

El MSR no és un partit democràtic sinó feixista


Dissabte 10 de març es publicava al Diari de Terrassa una notícia en referència a que el Moviment Social Republicà es desmarcava de les agressions que van patir quatre joves de Terrassa a mans d’un grup de feixistes i que segons els Mossos d’Esquadra varis dels agressors detinguts “tenen o havien tingut” vincles amb el MSR. Des de la PAFART volem advertir que aquesta és una estratègia que utilitza constantment el MSR per evitar tacar la seva imatge pública. Tanmateix la realitat d’aquest partit és una altre.

El Secretari Nacional d’Acció Política del MSR, Juan Antonio Llopart Senent, va ser detingut el juliol del 2003 acusat d’un delicte contra els drets fonamentalsi les llibertats públiques i d’un delicte de genocidi (articles 507 i 610 del codi penal) per publicar mitjançant la seva editorial “Ediciones Nueva República” llibres com “Hitler. La marcha hacia el Reich” de Leon Degrelle excombatent belga de les Waffen-SS. Des d’aleshores Llopart, que fou també Delegat Provincial a Barcelona del “Movimento Falangista de España” ha realitzat diferents conferències al costat de Pedro Varela expresident de l’associació nacionalsocialista CEDADE (Círculo Español de Amigos de Europa) i que fou el primer condemnat a l’Estat Espanyol per apologia al genocidi. Per altra banda cal recordar que a les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat del 2004 el MSR presentava a les llistes per Barcelona com a número quatre al senyor Ramon Bau que fou exSecretari General de la CEDADE i dirigent de publicacions obertament nacionalsocialistes com “Mundo NS” i de l’organització Centre d’Estudis Indoeuropeus (CEI) també d’aquesta ideologia. Bau fou detingut al maig del 2004 acusat d’associació il·lícita, incitació a la violència i a l’odi racial, apologia al genocidi i negació del holocaust. Tot i això el MSR no s’autodefineix com a partit nacionalsocialista sinó nacionalrevolucionari (NR). De fet probablement és només una estratègia per atreure els vots neonazis que no tenen partit, però no entrarem en aquest debat. Podem afegir que l’any 2001 el MSR va crear juntament amb el Moviment Patriòtic Català (MPC) l’anomenat Bloc Social Patriòtic Català. Doncs bé el dirigent del MPC és Carlos Francisoud que va ser condemnat per participar en els atemptats del grup armat Milícia Catalana i que va col·locar explosius durant la dècada dels vuitanta a locals independentistes de l’MDT o la clínica Dexeus.

Evidentment tots aquests dirigents feixistes es desmarquen de les agressions que realitzen els grups de joves i skinheadsnazis (o NR) que militen o simpatitzen amb els seus partits i les seves idees. Però tot i això compten amb ells. A les eleccions del Senat i el Congrés dels Diputats del 2004 a la Junta de Badajoz hi apareixia també Juan de Dios Osuna Montáñez un dels skinsheads nacionalsocialistes (més conegut) detinguts a Terrassa per l’agressió als joves comunistes. Juan de Dios juntament amb Jordi Viciana Sanchez, el feixista que ha ingressat a presó arran dels mateixos fets, van ser detinguts el Març del 2004 per una agressió racista a la ciutat. Com ja va anunciar el Diari de Terrassa, Viciana no només apareixia a les llistes electorals del 2004 i les del Parlament del 2003 i novembre del 2006 sinó que també era Delegat de Terrassa i membre d’Alternativa Jove, la secció juvenil del MSR, que per cert a la seva web té un enllaç directe al negoci editorial de Llopart. Pascal Sebastian Dall’Aglio Aviles un altre detingut de Terrassa també sortia a les llistes. Aquests no són un fet aïllat. Tomas Angel Tomey, Abel Delgado, Ivan Chicano, Marçal Boix i Dídac Gonzalez són joves que anaven a les llistes electorals del MSR i que han tingut o tenen processos judicials oberts per agressions com el que es realitzarà aquest 19 de Març a Sabadell perquè alguns d’ells van entrar a un ateneu de la ciutat i van amenaçar amb una pistola els joves que hi eren.

En aquest context les declaracions realitzades per l’MSR de que realitzarien les “gestions necessàries per presentar-se com acusació” en el cas dels joves comunistes són una estratègia desesperada per presentar-se com un “partit democràtic” davant les properes eleccions municipals. De fet aquesta suposada nota de premsa no l’han ni penjat a la seva web. Des de la PAFART demanem:

  • Que el Consistori reconegui que el MSR no reuneix condicions per presentar-se a unes eleccionsdemocràtiques
  • Que el ple municipal condemni les agressions feixistes sistemàticament
  • Que l’ajuntament es presenti com acusació particular en aquests casos
  • Que Terrassa esdevingui ciutat antifeixista com Castellar del Vallès
  • Que s’elaborin protocols d’actuació especials per aquests casos
  • Que es desenvolupin polítiques socials i juvenils per evitar la violència feixista i el racisme a les escoles i a la societat egarenca
  • Que no es doni cobertura mediàtica als actes d’un partit que va obtenir a Terrassa només 30 vots a les eleccions al Parlament del 2006.
  • Perquè no volem més feixisme, ni a Terrassa ni enlloc. Antifeixistes i Antiracistes sempre!

    Plataforma Antifeixista i Antiracista de Terrassa

    Març 2007


    A ESTOS NO HAY QUE RECOMENDARQUE NO SE LES VOTA, CASI QUE NO LES VOTA NADIE...

    1 comentario:

    1. Pero ¿quien es el bruto ese? y qué siginifica hay que votar ni harto vino ¿que sí? ¿que no? ¿que sí pero sin beber vino?
      joé

      ResponderEliminar

    Di lo que quieras, que ya veremos si te lo publicamos.
    No se aceptan comentarios de hoygans, canichonis ni amigos de Brinni Espí