miércoles, 28 de diciembre de 2011

El equipo de gobierno dona la paga extra para fines sociales

"Els diners es destinaran a esborrar les dianes pintades a l'ex domicili de Juan José Iglesias de l'autoria de les quals no se sap res (ni es sabrà, però li han anat molt be) i a pintar de nou les portes del seu domicili; també per esborrar els graffitis de l'ermita de Sant Miquel de Segur. També es destinarà un 10% a comprar material per les properes trobades transpersonals a l'ermita donat que s'ha emés un permís per ús públic del monument per evitar greuges comparatius i altra partida, la més important, per fer una convocatòria de participació ciutadana dirigida per Olga Elvira i impartida per Joan Josep Iglesias i coordinada per Quim Vidal (la primera convocatòria, per fí) en la qual es pensa impartir un curs sobre altres maneres de fer política, concretament política transPPersonal vist l' èxit que ha tingut aquests últims mesos en que tothom parla del tema.
Joan Olivella ha declarat que donant la paga extra, així, guanyem tots. es farà entrega dels diners en una sucursal bancària que no ha trascendit el nom. Jordi Targa farà les fotos, sense cobrar un duro, com sempre i Angel i elisenda estàn preparant la nota de premsa per tots els mitjans.

Els dos grups de l'oposició no han posat cap problema. Ben al contrari, han demanat que aquest gest sigui comunicat a tota la premsa i es retransmeti per ràdio ja que és la primera vegada que amb tot el que està "caient" i lo malament que ho està passant molta gent, l'equip de govern ha demostrat, ara sí, la seva generositat i sentit vers al ciutadà i es mostraràn tal com són. Al cap i a la fí, l' únic esforç que diuen haver fet és la seva reducció de sous, que alguns havien promés -sense complir- que seria del 20%, però això ho tenien tots els partits en el seu programa electoral"

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Di lo que quieras, que ya veremos si te lo publicamos.
No se aceptan comentarios de hoygans, canichonis ni amigos de Brinni Espí